fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 603-66-99

Vincze Roland – Az útmutatás és fejlődés III.

2021-10-29

A mai kosarasvilág rendkívül gyors léptékben fejlődik és egyre több az elvárás a feltörekvő kosarasok felé. Világszerte vannak különböző nagyszerűen kialakított edzéstervek, amik támogatják a fiatalokat és profikat, hogy még jobb eredményeket érjenek el, ezáltal a legjobb csapatokba szerződtessék őket. Az Evolution Basketball is fontosnak tartja, hogy a náluk edző játékosokat útmutatásban részesítse. Egy számukra kivitelezhető, a képességei javítására összpontosító edzésterven viszi végig őket, melynek a pozitív eredménye a következő példák alapján is egyértelműen kijelenthető.

Az EBT úgy tartja, hogy a fejlődéshez szükség van a céltudatos és alázatos munkavégzésre és erre sarkallja kosarasait. A jók csak jókkal, vagy még jobbakkal tudnak fejlődni. „Teher alatt nő a pálma”, mondja a közismert közmondás is. Mindig van egy következő szint, amit a sportolónak el kell érnie a következetes fejlődése érdekében. A tapasztalat azt mutatja, hogy a csapatedzéseken erre annyira nem tudnak az edzők és a játékosok összpontosítani, vagy akár edzéseken kívül ezt saját maguknak kialakítani, ezért ezt a szintet mi határozzuk meg nekik és segítjük végig a munkájuk során. A mentalitás, az elhivatottság hosszú távon kifizetődő és meghozza az eredményt.

Vincze Roland 2004-es szolnoki születésű és a megalakulásunk óta jár az Evolution Basketball-hoz. Nagy tehetségét a szorgalmával is kiegészítve gyorsan fejlődött és a mérkőzéseken remekül játszott. Mi sem bizonyítja ezt jobban, a 2020/21 szezon végén meghívást kapott a Szolnoki Olajbányásztól, hogy a levezetési időszakot együtt töltse a felnőtt csapattal. Nagy öröm számunkra, hogy nem csak a szezon végét, de már a 21/22 alapozási időszakot is a felnőttek közt kezdte meg, és a felkészülési mérkőzéseken pályára is léphetett. Ez nagy visszaigazolás számunkra is, hogy jó munkát végeztünk Rolival közösen.

9 éve kosarazok, az EBT-hez azóta járok rendszeresen, mióta megnyitott. Igazából nagyon fontos nekem az, hogy lássam az adott feladatot hogyan kellene tökéletesen végrehajtani. Az EBT edzői szerencsére nagyon jól be tudják nekünk mutatni és mindig korrigálni, tökéletesíteni minket. Magamon érzem, hogy a labdás ügyességem és a dobásom nagyon sokat változott az elmúlt időszakban az EBT-nek köszönhetően.

Nagyon örültem, amikor szóltak, hogy a felnőtteknél leszek és hogy ennyi időt ott tudtam/tudok tölteni velük és fejlődni, mert ők is nagyon segítőkészek és kedvesek a pályán és a való életben is. Amit az EBT-n tanulok azokat próbálom mindig átmenteni a csapatedzésekre, hogy az ragadjon meg ami jó és úgy könnyebb legyen az én dolgom is.

Köszönjük szépen! Sok sikert kíván az EBT csapata!

Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram