fbpx

Rólunk

Szülőként azt láttam, ha a gyermekem a kosárlabdában sikereket szeretne elérni, akkor szükség van egyéni, személyre szabott edzésekre, mint a magán angol és matematika... órákra!! Van egyáltalán ma erre lehetőség Magyarországon? A válasz, igen, most már IGEN! De, ne szaladjunk a dolgok elé, hiszen a történetünk nem itt kezdődik.

Onnan kell kezdnem, hogy fiaimmal a 2010-es években elkezdtünk a Szolnoki kosárlabda mérkőzésekre járni és mi tagadás elvarázsolt minket ez a világ! Minden meccs, minden, ami kosárlabda az EB-től az NBA-ig, beköltözött az életünkbe! Nemcsak, mint szurkoló, hanem mint utánpótlás leendő játékos, a kisebbik gyermeket teljesen beszippantotta a kosárlabda! Olyan színt vitt az életünkbe, hogy az idő múlásával azon kezdtem gondolkodni, hogyan lehetne valamit visszaadni ennek a sportnak, hiszen olyan sok emléket és örömöt adott az életünkhöz, amit valahogy vissza kellene adni!

Sok szurkolóval, edzővel, játékossal ismerkedtünk meg itthon és külföldön is - a nyerni akarás és a teljesítmény orientáció sodort arra az útra, hogy elkezdjem figyelni, mi a gyengébb vagy erősebb egy-egy csapatnál, illetve mi az, ami a másik erősségéből felhasználható és fejleszthető, a sportolóink számára.

Az évek folyamán mellém sodort az élet egy nagyon ambiciózus, nagyon bizonyítani akaró fiatal edzőt, aki erőt adott egy ezidő alatt körvonalazódó terv megvalósítására, amely az EBT nevet kapta. Követve a mai élsportot - bármilyen élsportról beszélünk - az egyéni képzés és egyéni készségfejlesztés elengedhetetlen része a mindennapoknak. Azt a rést próbáljuk az egész világon alkalmazott feladatok és oktatás segítségével betölteni, amely egy-egy játékos saját és csakis saját egyéniségét és készségét fejleszti!

Ezen kezdtünk el dolgozni és olyan lehetőséget teremtettünk először Magyarországon, ahol a szorgalom és a kitartás meg tud mutatkozni az EBT segítségével, hiszen nálunk nincs akadály!

A 3 legfontosabb feltétel ahhoz hogy a kitűzött céljainkat maradéktalanul elérjük:

1. Saját edzőközpontot létrehozása, amit bármikor használhatsz, amikor a szorgalmad mindennél erősebb!
2. Legjobb edzők bevonása
3. Legmodernebb eszközök beszerzése

Ezek az erőforrások most már mind rendelkezésedre állnak a nap 24 órájában ! Azt akartuk elérni, hogy ne legyen kifogás, és mindent megalkottunk - így már csak rajtad múlik, hogy akarsz-e a legjobbak közé tartozni, vagy a legjobb lenni?!

Csak rajtad múlik! Mi minden eszközt, lehetőséget megteremtettünk neked! Most már rajtad múlik, hogy a mi történetünknek milyen folytatása következik! Legyél Te is része a történetünknek és kezd el felépíteni a saját sportkarriered a mi segítségünkkel!

Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram