fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 606 1185
2022-08-14
Mi már eldöntöttük, hogy segítünk Tominak visszajutni a pályára...

Mi már eldöntöttük hogyan tesszük meg! Neked is lehet részed abban hogy jobbá tegyük egy ember életét, együtt!!! Figyelem, nem lesz vidám történet, hogy happy end lesz e végül az rajtunk múlik... Olvasd tovább légyszíves! A sportolók között nem csak az egymás elleni küzdelem, hanem az egymásért való kiállás is közös kapocs. Mi az EBT-nél […]

2022-08-09
Egy kislány nagy álmokkal és a Rátgéber Akadémia története

Mirát először anyukája, Ibolya vitte el kosármeccsekre még kisiskolás korában. Ott Mirának annyira megtetszett maga a játék, a hangulat, hogy elhatározta, ő is szeretne kosaras lenni és olyan szinten játszani, mint akiket a mérkőzésen látott. Általános iskolában kezdte pályafutását, ahol kisebb meccsekre is elvitték és a tanárnő meglátta benne a tehetséget. Unszolta anyukáját, hogy vigyék […]

2022-04-08
Már jelentkezhetsz a 2020 Supreme Pack edzéseire!

Sziasztok! Már elindult a jelentkezési lehetőség a 2022 Supreme Pack trainingre! A SUPREME PACK edzéseit csak kiscsoportok, 2-3-4 fővel vehetitek igénybe! Az edzéseket minden esetben Bácsalmási Gábor tartja. Foglald le csapattársaddal együtt az időpontokat, mert így gazdaságosabb és hatékonyabb edzésprogramokat tudunk nyújtani nektek! A SUPREME PACK edzéseire 4 csoportnak van csak lehetősége jelentkezni! Jelentkezz minél előbb […]

2021-11-28
Egy átlagos délelőtt... Videós tartalom

Kosárlabda személyi edzés szolnokon

fejlődj az evolution basketball training edzésprogramjával

személyre szabott kosárlabda egyéni edzésprogram a folyamatos fejlődéshez

EBT Aréna

Magyarországon egyedülálló épület komplexum a teljes edzési folyamat kiszolgálására. Szabvány félpálya akár 3x3-as kosárlabda edzésekhez. Létesítményünkben megtalálható még egy speciálisan a kosárlabdázok számára össze válogatott gépparkkal ellátott kondicionáló terem is. Masszázs és infraszauna a hatékony regenerálódáshoz. Szabadtéri pálya 3 palánkkal.

kosárlabda edzők

A személyi edzés egyik legfontosabb feltétele a kimagasló szakmai ismeretekkel rendelkező edző. Az EBT programjait kiváló edzői gárda vezeti, akik több éves verseny és edzői tapasztalattal illetve szakmai képesítéseikkel garantálják az egyenletes fejlődésed. Folyamatos képzésekkel alapozzuk meg a kimagasló szakmai színvonalat edzőinknél. Vezetőedzőnk Gaál Róbert.

Technikai háttér

A kosárlabda játékod fejlesztéséhez az edzéseid során a legmodernebb technikai eszközöket használhatod. Ezek az eszközök célirányosan a készségeid egy-egy területének fejlesztését támogatják. Eszköztárunkba megtalálható Fithlight, DR Dish All-star dobógép,  Powerhandz Súlykesztyű, Plyo box, Wertimax Raptor, Dribble stick. Továbbá megtalálhatók különböző súlylabdák, súlymellény, agility létrák, din air párnák, bossu, gumikötelek, mini band, taktikai bóják, D-man, Solo asist, hengerek, elektromos rezgő henger is.

edzésterv

Szakképzett kosárlabda edzőink az első edzés szintfelmérése alapján a céljaidhoz igazodó edzéstervet készítik el neked. Fejlődésed nyomon követve módosítjuk és személyre szabjuk az edzésprogramot. Ez a kontrollált fejlődési folyamat az alapja a biztos és folyamatos fejlődésnek. Kosárlabda edzéseidhez minden személyi, szakmai, technikai hátteret biztosítunk egy helyen. Edzések utáni regenerálódással, közösségi élményekkel is támogatjuk a fejlődési terveid.

foglalj időpontot edzéseinkre!

foglalás itt!

a csapatunk

további információk
gaál róbert
vezetőedző
bácsalmási gábor
edző
csákvári csaba
edző
EBT Szolnok- Andó Levente
andó levente
edző
Csaba György kosárlabda edző
Csaba György
edző
 • Dorogi Gergő

  "Sziasztok! Dorogi Gergő vagyok 21 éves. 15 éve kosárlabdázom, de itt Oroszlányban még ez az első évem. Célom egyértelműen minél magasabb szintű játékos lenni és hasznos, értékes tagjává válni a csapatomnak.
   Az EBT - hez Lóránt Péter segítségével jutottam el, ő szervezte számomra a két hetes egyeni képzésemet ott. Sokat dolgoztunk kontaktban ami jól felkeszitett az A csoportos fizikalitásra. Bárkinek tudom ajánlani az Evolution Basketball-t, aki fejleszteni szeretné magát és jobb eredményeket akar elérni karrierjében!"
 • Valerio Vincent

  Valerio Vincent

  "20 éves vagyok és 2009-ben kezdtem el kosarazni. Szeretnék minél jobb játékos lenni és elérni a gyerekkori álmomat az NBA-t. Bár nem biztos hogy sikerül, ezzel hogy a legmagasabbra tettem a lécet, biztos vagyok benne hogy kihozza belőlem a maximumot. Az EBT-hez azért jöttem mert szerettem volna fejlődni és láttam, hogy nagyon jó eszközök vannak és egy jó edzői stáb segítségével precízebb és gyorsabb fejlődéshez férhettem hozzá. Mindenkinek ajánlom az EBT-t akinek komolyabb céljai vannak a kosárlabdával és bele tenne egy kis plussz munkát az egészbe. A dobásomat mentem javítani és itt nagyon sokat javult . Pontosabb és stabilabb lett a technikám!"
 • Csomós Kristóf

  csomós kristóf

  "Sziasztok! Csomós Kristóf vagyok 18 éves és jelenleg a Budapesti Honvéd Kosárlabda Akadémia U19-es csapatában játszom. A kosárlabdával 8 éve ismerkedtem meg. Az idei szezont leszámítva végig Szolnokon játszottam, ez az első szezonom a fővárosban. A célom az, hogy minél értékesebb tagja legyek a csapatomnak, valamint az hogy minél magasabb szinten tudjam űzni a kosárlabdát a későbbiekben. Az EBT-nél nagyon hasznos edzéseken vettem részt. A fő szerep a dobásé és a dobóhelyzetek kialakításáé volt, de ezek mellett még nagyon sok mindent gyakoroltunk és sok új dolgot tudtam megtanulni. Minden kosárlabdázónak aki fejlődni szeretne bátran ajánlom az Evolution Basketball-t  hiszen itt profi körülmények között teheti meg."
Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
apartmentmagic-wandbookusers
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram