fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 730 8100
Evolution Basketball Training

Továbbra is segítünk Tominak visszajutni a pályára.. Segíts Te is velünk együtt!

2022-12-04
Amint tudjátok augusztusban egy jó ügy mellé álltunk! Nagy Tomi vízilabdás, vétlen utasként autóbalesetben csigolyatörést szenvedett és ez a sérülés gyökeresen megváltoztatta az életét!
Azóta el telt 4 hónap és mi azóta is mellette vagyunk és örülünk, hogy 18. szülinapi bulijának mi is részesei lehettünk!
Boldog szülinapot Tomi az EBT és EPT csapata nevében!
Az ünnepnapok után jönnek a dolgos hétköznapok és a gyógyulásra fordított sok-sok munkára és energiára továbbra is szükség lesz.
Ebben a kemény küzdelemben továbbra is támogatunk és kérünk Titeket is, hogy ha van módotok, tegyétek meg Ti is, hiszen a gyógyulás útján elindult már Tomi, de még szüksége van minden támogatásra!! Tomi továbbra is kezelésekre jár melyek jelentős költségeket jelentenek az egész családnak ezért továbbra is várja a felajánlásokat!
Ezért kérlek benneteket, aki tudna támogatni, segíteni minket, az alábbi számlaszámon teheti meg.
Nagy Tamás
OTP Bank Nyrt
11773456-02332264
Segítségeteket előre is köszönjük!❤️
Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram