fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 730 8100
Evolution Basketball Training

Szalay Ferenc polgármester úr látogatott el hozzánk

2021-09-01

A napokban nagy dolog történt velünk, hiszen meglátogatott minket az MKOSZ elnöke, Szolnok polgármestere, Szalay Ferenc úr!
A villámlátogatásból több, mint egy órás beszélgetés kerekedett!
Volt szó múltról, jelenről és jövőről! Sok volt a közös pont hiszen
Polgármester úr sem ma kezdte a kosárlabda szeretetét és egyáltalán a sporttal való foglalkozást!
Amiben közös jövőképet láttunk az az, hogy a profi sporthoz és a felzárkózáshoz elengedhetetlen az egyéni képzés és az egyéni képességek fejlesztése!
Szó esett az u19-es lányok sikeréről, az u20-as fiúkról akik remek eredményeket tudhatnak maguk mögött, akiknek mi is szívből gratulálunk!
Említettük az újabb fejlesztésünket, mely egy atlétikai erőnléti csarnokról szól, és ebben is megerősítést kaptunk, hogy igen, a fizikum és az atlétikai erő most már uralja a kosárlabda sportot is!
Ezért belevágunk a harmadik ütemünkbe, mely egy szintén egyedülálló edzőműhely lesz és hozzánk kapcsolódva az Evolution Training Aréna nevet kapja majd!
Szeretnénk maradandót alkotni a város életében, hiszen mint már azt a megalakulásunkkor említettük, sok élményt adott nekünk a kosárlabda és ezt szeretnénk honorálni!
Szeretnénk létrehozni egy buborékot a városban, ahol nem a telefon és az internet, hanem a személyes kommunikáció, a jókedv és fejlődés a meghatározó élmény.
De addig is várunk Titeket edzéseinken, ahol változatos edzésekkel, speciális személyre szabott étrenddel és masszázzsal, szaunával is segítünk abban hogy egyre jobbak legyetek!
Lényeg, hogy veletek együtt a fejlődés útját követjük. A közeljövőben is sok újdonság lesz körülöttünk, mind az edzési lehetőségekben, mind pedig az edzők személyében! De, erről bővebben hamarosan tájékoztatunk benneteket!
Még egyszer köszönjük Polgármester Úr, várjuk vissza hamarosan, egy újabb tartalmas beszélgetésre!
Célunk továbbra is közös mely arról szól, hogy minél több kosárlabdázót segítsünk közös munkával a magyar kosárlabdasport élvonalába!

Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram