fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 603-66-99

Összefoglaló - 2022 - EPT

2022-12-30
Sziasztok!
Ahogy a nagyvilágnak úgy nekünk is nagyon fontos az egész évre való visszatekintés. Ehhez a rövid összegzéshez készült szöveges, képes, videós összefoglalónkat szeretnénk veletek is megosztani.
 
Evolution Performance Training – privát edzőközpont erőnléti edzésekhez
 
Az erőléti edzésekre is nagy hangsúlyt fektetve már korábban is volt lehetőség a csarnokon belül konditermi személyi edzésekre. A nagy érdeklődésre való tekintettel úgy gondoltuk, hogy a privát jellegű légkört és személyi edzésekre alapuló edzéseket egy tágasabb térben kell tovább folytatnunk az EBT-nél megkezdett munkát.
 
A tervrajzok elkészítését már 2021 nyarán elkezdtük, ezzel egyidőben már tökéletesen körvonalazódott az a rendszer ami biztosítja a privát személyi edzésekhez személyi és tárgyi feltételeket és hatékonyan tudja támogatni az általunk elképzelt működési modellt.
 
A gyors és hatékony tervezésnek, kivitelezésnek köszönhetően az Evolution Performance Training edzőtermünk 2022 januárjában kinyithatta ajtaját. Az exkluzív környezet mellett minden igényt kielégítő eszközpark és szolgáltatás csomag biztosítja a családias légkörű privát edzéseket.
 
A személyi edzések mellett lehetőség van önállóan is edzéseket végezni, a korlátozott számú bérleteknek köszönhetően megtartva a kellemes családias, privát légkört.
 
Jelenleg edzőtermünkben 5 személyi edző képviseli az általunk megálmodott víziót és munkájuknak is köszönhetően Szolnok és környéke egyik legkiemelkedőbb edzőtermévé váltunk egy év alatt.
 
Következő évben is szeretnénk ezt a kimagasló színvonalat megtartani, látogassatok el hozzánk 2023-ban is! Boldog és sikerekben gazdag Újévet kívánunk!🎉🍾
 
#eptszolnok #szolnok #szolnokcity #gymlife #workoutmotivation #workout #motivation #fitness #személyiedző #szemelyiedzes #szemelyiedzesszolnok #fitnesstrainer #training #trainer #evolutionperformancetraining

Galéria

Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram