fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 603-66-99

Odaadás, kitartás, szorgalom, alázat! Egy újabb csodás példa - Kányási Veronika

2023-01-06
💪❤Odaadás, kitartás, szorgalom, alázat! A legjobb példája ismét, hogy nem csak a legtehetségesebb sportoló juthat el a csúcsra!
⁉️Megvallom őszintén, amikor az EBT indult kevesen hittek bennünk! Gyakran láttam a kételkedő tekinteteket és jöttek a kérdések.
Pont Szolnokon? Biztos szükség van erre? Lesz elég érdeklődő? És még sorolhatnám a hasonló elbizonytalanító kérdések. ⁉️
🏀🤪👍Első alkalommal egy tornateremben 120 résztvevővel, igazi teltházas nyíltnapot tartottunk reggel 10-től este 10-ig! Ott már jöttek a biztató kézfogások és a gratulációk! A nyíltnapon a kosárlabda edzőkön kívül NB1-es játékosoktól is segítséget kértünk!
👩‍🦰⛹️‍♀️Elsők között jelentkezett egy kislány, Kányási Veronika, aki mindenben segített, sőt egyéni edzésekre jár hozzánk a mai napig, amikor feszített időbeosztásába beleférünk!
🚐A mai napon egy kis csapat egy külön busszal elindult, hogy A “kislánynak” erőt adjon, szurkoljon a nemzetközi euroliga csoportmeccsén! Az EBT-t képviselve szívesen csatlakoztam a csapathoz nem feledve mindazt amit Verának köszönhetünk!
A buszon megkértem az édesapját, aki szerintem ma az egyik legboldogabb és legbüszkébb édesapa, hogy meséljen Veráról 💝 hogy is kezdődött a lánya története!
⛹️‍♀️⛹️‍♀️Veronika 8 éves korában a szolnoki olaj játékosainak meccsét látva fertőződött meg a kosárlabdával! ⛹️‍♀️⛹️‍♀️

💪🌈

Sosem őt tartották a legtehetségesebb játékosnak viszont kevesen vannak akik többet dolgoztak nála azért hogy ilyen magasságokig eljusson. 16 éves korában mutatkozott be a felnőttek között és mára nemhogy egy euroligás csapat kapitánya és alapembere de a felnőtt válogatottban is hasznos játékkal segített a selejtezők során. Amit ő is mindig vallott: a befektetett munka mindig megtérül

💪🌈

❤️‍🔥Ez a történet büszkeséggel töltött el, büszkévé tett hogy megölelhettem és hogy csapatkapitányként Veronika egy ilyen nagyszerű csapatot irányított!
Köszönünk mindent KÁNYÁSI VERONIKA -a mai naptól csupa nagybetűvel!❤️
 
#ebtszolnok #ebt #evolutionbasketball #kitartás #odaadás #szorgalom #Euroliga
#kosarlabda #basketball #hunbasketball
Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram