fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 730 8100
Evolution Basketball Training

Nagy Ádám - Az útmutatás és fejlődés

2021-09-23

A mai kosarasvilág rendkívül gyors léptékben fejlődik és egyre több az elvárás a feltörekvő kosarasok felé. Világszerte vannak különböző nagyszerűen kialakított edzéstervek, amik támogatják a fiatalokat és profikat, hogy még jobb eredményeket érjenek el, ezáltal a legjobb csapatokba szerződtessék őket. Az Evolution Basketball is fontosnak tartja, hogy a náluk edző játékosokat útmutatásban részesítse. Egy számukra kivitelezhető, a képességei javítására összpontosító edzésterven viszi végig őket, melynek a pozitív eredménye a következő példák alapján is egyértelműen kijelenthető.

Az EBT úgy tartja, hogy a fejlődéshez szükség van a céltudatos és alázatos munkavégzésre és erre sarkallja kosarasait. A jók csak jókkal, vagy még jobbakkal tudnak fejlődni. „Teher alatt nő a pálma”, mondja a közismert közmondás is. Mindig van egy következő szint, amit a sportolónak el kell érnie a következetes fejlődése érdekében. A tapasztalat azt mutatja, hogy a csapatedzéseken erre annyira nem tudnak az edzők és a játékosok összpontosítani, vagy akár edzéseken kívül ezt saját maguknak kialakítani, ezért ezt a szintet mi határozzuk meg nekik és segítjük végig a munkájuk során. A mentalitás, az elhivatottság hosszú távon kifizetődő és meghozza az eredményt.

Nagy Ádám 2005-ös születésű játékos a Jászberényi Kosárlabda Sport Egyesület játékosaként a tavalyi évben kezdett el hozzánk járni. A közösen megkezdett munkát úgy határoztuk meg, hogy Ádám erősségeit tovább fejlesztjük, emellett alapképességek, technikák pótlásával kombinálva egészítettük ki. Fejlődése nagyon szépen megmutatkozott a meccsek során, mindig a mezőny legjobbja volt.

Látva elhivatottságát, segítettünk neki Szolnokon új csapatot találni. Az idei szezontól kezdve Ádám a Szolnoki Kosárlabda Akadémia színeiben pattogtathat, ugyanis a csapat leigazolta. Ezzel a következő szintre léphet, hiszen minőségibb csapatársakkal készülhet nap mint nap, ami a fejlődését szolgálja. Ez a döntés számára is elég meghatározó volt, hiszen 16 évesen el kellett költöznie otthonról és másik iskolába járnia, új barátokat találnia, de a cél érdekében ezt vállalnia kellett. Szerencsére az EBT-nél már edzett együtt néhány szolnoki csapattársával, így a csapatba való beilleszkedés már könnyen ment neki. Az EBT nagyon büszke rá, hogy egy év közös munkával, amibe az is beletartozott, hogy sokat kellett utaznia hozzánk, ilyen kiváló eredményt hozott. További sok sikert kívánunk neki és továbbra is segítjük a fejlődését és mellette állunk mindenben.

Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram