fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 730 8100
Evolution Basketball Training

Mi már eldöntöttük, hogy segítünk Tominak visszajutni a pályára...

2022-08-14
Mi már eldöntöttük hogyan tesszük meg! Neked is lehet részed abban hogy jobbá tegyük egy ember életét, együtt!!! Figyelem, nem lesz vidám történet, hogy happy end lesz e végül az rajtunk múlik... Olvasd tovább légyszíves!
A sportolók között nem csak az egymás elleni küzdelem, hanem az egymásért való kiállás is közös kapocs. Mi az EBT-nél azt valljuk örömben és bajban is együtt vagyunk, mert a csapat nem csak a pályán csapat.
Ha valaki kiesik valamilyen okból, a team feladata, hogy segítse társukat, hogy mielőbb vissza kerüljön a pályára és újra teljes erőbedobással küzdhessen a társaiért, egymásért.
Figyelve más sportágakat el jutott hozzánk egy megrendítő történet, aminek olvasása közben azt gondoltuk, hogy egy csapattársunkon segíteni kell.
Mi már eldöntöttük, hogy segítünk Tominak visszajutni a pályára és segíteni fogjuk most az út elején és későbbiekben is minden lépésnél, hogy minél előbb elérhesse a célját, hogy újra a pályára léphessen!
Ismerjétek meg Tomi történetét és ha egy csapat vagyunk akkor tudunk segíteni! Bármilyen segítség amit mi adhatunk nekünk apróságnak tűnhet, annak aki kapja viszont óriási támogatás lehet és megváltoztathatja az életét!
Rajtad áll hogy csapattagunkká válsz e és segítesz Tominak. Ne csak a pálya széléről figyeld mi történik, vegyél részt benne és nyújtsunk együtt támogatást Tominak! Fontos hogy érezd mennyit jelenthet a segítséged!
Szeretnénk ha minél több emberhez jutna el ez a történet, kérlek oszd meg minél több ismerősöddel!
A cikk Tomiról:
Egy kis ismertető Tomi sportolói életéről: Óvodás korában júdózott, majd 1 évig karatézott. 1 osztály végén nyáron megtanult úszni. 2. osztálytól eljártunk úszóedzésekre. 4 évig versenyszerűen úszott. 2015-ben átigazoltunk az SZVSC-hez vízilabdázni, mivel az úszás már túl monotonnak tűnt számára. Nagyon jó labdaérzése volt mindig is, ezért nem volt kérdés ez a sport. Fél év után már meghívták a Dél-Alföldi tehetséggondozó edzésekre, majd válogatott is volt egy kis ideig. Legfőbb célja az, hogy vissza tudjon menni ebbe a közegbe és tudja folytatni a megszokott sportolói életét.
Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram