fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 603-66-99

Megnyitottuk az Evolution Performance Training edzőtermét!

2022-02-13

Megújult vagy kibővült? Kiteljesedett!

Az immár egy éve működő Evolution Basketball Training központ folyamatos fejlődésének motorja az, hogy egyre komplexebb és professzionálisabb környezetet teremtsünk a nálunk fejlődni vágyóknak! Ennek a fejlődésnek egyenes következményeként február 7-én újabb létesítménnyel bővült az edzőközpontunk. Ez az új létesítmény az Evolution Performance Training nevet kapta. Az EPT egy személyi edzésekre alapuló erőnléti tréning központ. Létrejöttét az egy éve megnyílt (EBT) személyi kosárlabda edzőközpontunk működése során Tőletek érkezett igények hívták életre.

Ez az exkluzív edzőközpont lehetőséget teremt neked az egyéni edzések mellett a profi személyi edzőink bevonásához is, így igényeidnek megfelelő edzéseken vehetsz rész.

Exkluzív edzőtermünkben többek között lehetőséged van egyéni edzésekre, egyéni edzésekre személyi edző igénybevételével, csoportos edzésekre, rehabilitáció és mozgásterápia sérülések után illetve személyre szabott étrend készítésre is!

Látogasd meg az edzőközpont oldalát és ismerd meg személyi edzőinket és keress minket ha hatékony segítséget szeretnél az edzéseidhez és életmód váltásodhoz..

Ugrás az EPT oldalára: Performance Training

Galéria

Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram