fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 603-66-99

Kányási Veronika edzése I.

2021-04-21

A héten Kányási Veronika a DVTK játékosa és válogatott kerettag látogat el hozzánk pár edzésre. Az első napon Csákvári Csaba irányította az edzést és egy kis összefoglalót is kaptunk a edzésprogramról.

Veronikával ma a fő cél a labdavezetés, irányváltások és ritmusváltások fejlesztése volt, illetve az leütés magasság csökkentése. Mivel a kosárlabda nagy részben a ritmusváltásokról szól , ezért èn szeretek az edzés elején ritmusos labdás feladatokkal bemelegíteni, ez azért jó, mert a játékos rá tud hangolódni az összetettebb feladatokra, miközben már ebben is van kihívás. Az Ő “signature” mozdulatához szerettem volna 1-2 extra pluszt hozzáadni. Ehhez csináltunk olyan feladatokat, amivel az apró részleteken tudtunk csiszolni. Ilyen például: a lábak megfelelő helyzete az optimális gyorsuláshoz , testtel való cselezés vagy akár az off-hand használat. A feladatok nagyobb részét védő nélkül csináltuk, hogy meg legyen a megfelelő minőségű csel, de az edzés egyik részében védővel is csináltuk és neki kellett olvasni a védőt és a megfelelő döntést meghozni a védőhöz képest. Összességében nagyon jól tudtunk dolgozni az említett dolgokon.

Galéria

Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram