fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 603-66-99
No ACF gallery field data found

Év végi összefoglaló - 2022 - EBT

2022-12-31
Sziasztok!
Nekünk is nagyon fontos az egész évre való visszatekintés és ehhez a rövid összegzéshez készült összefoglalónkat szeretnénk veletek is megosztani.
 
Evolution Basketball Training – Kosárlabda személyi edzőközpont
 
Csarnokunk története 2020 december végén kezdődött és egy-két év távlatában már jól látszódik, hogy az általunk elképzelt cél megvalósítható e. Nem kisebb célunk volt, mint hogy a térség egyik legkiemelkedőbb kosárlabda edzőközpontjává váljunk.
Nagy öröm számunkra, hogy az elmúlt évben az ország szinte minden tájáról ellátogatnak hozzánk a kosárlabdában fejlődésre vágyók. Személyi edzéseinket már igénybe vették szombathelyi, szegedi, szekszárdi, miskolci, nyíregyházi és győri kosarasok is. Országos szinten növekvő ismertségünknek fontos mutatója, hogy az ország szinte minden tájáról érkeznek megkeresések és érdeklődők, akik rendszerint igénybe veszik edzéseinket.
Edzőközpontunk felépítésének legfőbb célja a profi kosárlabdázók egyéni fejlesztése mellett az utánpótlás korosztály kiszolgálása és olyan speciális edzésigények kiszolgálása, amely országos szinten is hiánypótló mind a felnőtt mind pedig az utánpótlásnevelés szintjén.
Az elképzelésinknek megfelelően folyamatosan tartunk edzéseket gyermek sportolóknak és rendszeres vendégeink főleg az „off” szezonban a felnőttjátékosok, hiszen ez az időszak felnőtt sportolóinknak a felkészülés időszaka!
Az edzésidőpontok maximális kihasználtsága azt mutatja, hogy az elképzeléseink és programunk tökéletesen igazodik a kosárlabdázók igényeihez. A következő év feladata, a meglévő programunk folytatása mellett az, hogy nemzetközi vizekre evezzünk mind edzői, mind pedig sportolói szinten.
 
Látogassatok el hozzánk 2023-ban is! Boldog és sikerekben gazdag Újévet kívánunk!🎉🍾💪
Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram