fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 730 8100
Evolution Basketball Training

Erről szólt a 2021-es első félév az EBT-nél...

2021-09-04

Nincs folyamatos fejlődés a kitartó és célorientált edzések nélkül

A jó terv magában semmit nem ér, ahhoz, hogy a célt elérjük munkára van szükség! Ez a sikerünk kulcsa: "nincs folyamatos fejlődés a kitartó és célorientált edzések nélkül!" Az Evolution Basketball Training csarnokának januári megnyitása volt az idei év egyik legkomolyabb mérföldköve! Már sokan láthatták azóta, hogy európai szintű infrastruktúra várja a nálunk edző kosarasokat. A 3 palánkos edző csarnok, lábkímélő burkolatával és profi technikai eszközeivel az ország egyik legjobban felszerelt edzőközpontjai közé repített minket! A regenerálódáshoz szükséges környezet is hozzájárul a játékosaink hatékony pihenéséhez és fejlesztéséhez.

Az év első hónapjaiban az EBT edzői gárdája 5 főre bővült, hogy a lehető legjobb színvonalú edzésprogramot tudjuk felkínálni a hozzánk személyi edzésre jelentkező kosarasoknak. A kibővült edzői csapatunk a kosárlabda játék minden szegmensére célzott edzéseket tartott az elmúlt időszakban, amelynek köszönhetően több játékos is komoly fejlődést ért el és tudott magasabb szintű játékával erősebb csapatokhoz igazolni, illetve sikeresebbek lettek a mérkőzéseken. Az EBT-t felkereső játékosok a nyáron és szezon közben is vagy egy meghatározott fejlődési igénnyel vagy az általunk a szintfelmérések során feltárt hiányosságok területén akartak előre lépni, fejlődni.

Jelentős sikernek tartjuk Kányási Veronika edzésprogramját, aki a felnőtt válogatott és a DVTK oszlopos tagja és a dobás gyorsítást, a labdakezelés készségét szerette volna javítani. A célorientált több hetes edzésprogramnak köszönhetően jelentős előrelépést értünk el. Kun Rita 19 éves válogatott - aki Szolnoki kötődésű játékos - szintén minket választott az amerikai kalandja előtt. Ritával a dobások fejlesztésén volt a hangsúly, de a labdakezelés más szegmenseiben is segítettünk a fejlődésben. Fiúk közül meg kell említenem Balog Mátét, aki Szlovákiból érketett hozzánk. Máté a körmendi felnőtt csapat tagja. Az Ő kérésének fő célja az átképzés volt, ugyanis az utánpótlás lépcsőkön a magasságából kifolyólag center poszton játszott, de már a felnőtt mezőnyben fizikumából és mozgékonyságából adódóan inkább 4 -3 posztos játékos lehet. Vele short roll, pop out technikákból gyakoroltunk különböző akció egységeket. Cél volt a minél letisztultabb céltudatos post specifikus képzés.

Találkoztunk más felnőtt játékosokkal is a Szolnoki olaj KK-ból, úgy mint Tawio Semmi, Rudner Gábor, Zsiros Péter, Dorogi Gergő akik a következő évben az OSE színeiben fogják pattogtatni a labdát. Anda Dávid, aki Nyíregyházán folytatja a pályafutását, illetve Frank Áron Pakson, Várbiró Gergő pedig Jászberényi csapathoz került. A sor végén szereplő két játékos edzésmunkáját és eredményeit szeretném kiemelni, mert a fejlődésük érdekében nagyon komoly mennyiségű edzésmunkát végeztek a nyári edzéseken. Úgy gondolom, hogy azok, akik az elmúlt időszak során minket választottak azok nem csalódtak és a tudásunkhoz mérten minden területen tudtunk hozzájárulni a fejlődésükhöz, hogy ezzel minél sikeresebb játék karriert érhessenek el. Kívánunk nekik sikeres és sérülés mentes szezont, figyelemmel kísérjük pályafutásukat.

Az említett játékosok mellett komoly edzésmunkával fejlődik még nálunk az U8 tol u20 minden korosztályból több játékos is. Edzésprogramunknak köszönhetően mar Jászberénytől Mezőberényig több településről választanak minket a kosárlabda játékosok kiegészítő edzésmunkára a klub csapat edzései mellet.

A személyi edzésprogramok mellett lehetőséget biztosítottunk a Summer Training keretein belül több kiscsoportos edzésnek. A nyári edzések során Bácsalmási Gábor mellett az EBT edzői kimerítő, de inspiráló edzésekkel új lendületet adtak és fejlesztették játéktudásukat a programban résztvevő fiataloknak! Az edzések mellett tovább folytatjuk az edzőközpont technikai fejlesztését is, így a nyár elején átadásra került a kinti, 3 palánkos szabvány 3x3 pályánk. A kosárpálya felavatását egy nagyon jó hangulatú, kemény csatákkal tűzdelt 3x3-as streetball versennyel ünnepeltük meg. A komoly díjazású versenyt G2 Basketball csapata nyerte a Fáradt Olaj csapatával szemben! A 3x3-as streetball versenyt

Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram