fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 730 8100
Evolution Basketball Training

Elkészült az Evolution Basketball Training Aréna!

2021-01-09
 Jövő hét hétfőn (január 11.) nyitja kapuit az EVOLUTION BASKETBALL TRAINING ARÉNA!
 Új helyszín és több lehetőség nyílik kedves sportolóink számára, akik kipróbálhatják és fejleszthetik magukat szakértő edzőink segítségével.
 A kosárlabdázás örömein kívül rendelkezésetekre áll egy rendkívül jól felszerelt kondicionáló terem és egy masszázs szoba. Továbbá, jövő héten elkészül az infraszauna, két hét múlva pedig a kültéri pálya is!
 Az EBT ezekkel az újdonságokkal is szeretne hozzájárulni sportolói gyorsabb és hatékonyabb fejlődéséhez!
 A szakmailag felkészült edzői gárdához, mint már láthattátok, csatlakozott a méltán híres Bácsalmási Gábor. Így a színvonal emelkedése mellett még több tréninget tudunk majd tartani.
 A koronavírus okozta járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások ideje alatt az EBT arénát kizárólag versenyengedéllyel rendelkező, illetve Sportegyesülettel kötött együttműködési megállapodás alapján a Sportegyesület által irányított sportolók vehetik igénybe.

Sok szeretettel várunk mindenkit!

Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram