fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 603-66-99

Az EBT támogató program elindult - valóra vált egy-két-három... álom!

2021-11-10

Sziasztok! Nagy horderejű és büszke EBT bejelentés következik!

Ismét valóra vált egy-két-három…. álom! Fényt és csillogást varázsolhattunk két fiú szemébe! - Mondhatom nagyon jó érzés! Hangoztatta könnyes szemekkel Lakatos László, az Evolution Basketball tulajdonosa karöltve Gaál Róbert vezetőedzővel, a program megálmodójával. Történt ugyanis, hogy a város vállalkozóival együttműködve létrejött az EBT támogatói program! Ez a program lehetővé teszi egyre több gyerek számára, hogy heti rendszerességgel járhassanak hozzánk egyéni képzésre, kondival és személyre szabott étrenddel kiegészülve, amit támogatóink finanszíroznak.

Edzőink figyelik a szorgalmas, alázatos és fejlődni akaró gyerekeket, akiknél a sportolással járó anyagi terhek akadályozzák a rendszeres és folyamatos sportolást. Amint rátalálnak ezekre a fiatalokra az EBT támogatói program nyújtotta segítséggel elrepítik őket arra a helyre, ahol valóra válthatják kosárlabdás álmaikat! - Nehéz elmondani milyen nagyszerű érzés volt átadni az első két kártyát és piciny örömkönnyet csalni a gyerekek és saját magunk szemébe!

Néha tényleg az apró dolgok a legnagyobbak! Folytatta Laci töretlen büszkeséggel a szemében. Az EBT és a gyerekek nevében is szeretnék köszönetet mondani a segítő vállalkozóknak! Reméljük minél többen csatlakoztok majd, és általatok sok ilyen álom válhat valóra!

Mi továbbra is azon dolgozunk, hogy minél több gyermek erősíthesse a magyar élvonalat!

Támogató partnereink, akiknek köszönhetően egyre több gyerek juthat el a képzésrendszerünkbe:

  • TDF STEEL Kft. – Forgács László üv.
  • K-project immo Kft. – Kányási Tibor üv.

Köszönjük nektek, hogy valóra válhatott a program!

Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram