fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 730 8100
Evolution Basketball Training

Az EBT Aréna

2021-01-22

Teljesen új létesítményről van szó. Egy szabvány félpályánk van, ami 3x3-as kosárlabdára is alkalmas, a terem hosszában pedig két egymással szemben helyezkedő palánk van, ahová csak a hárompontos vonal van felfestve. A labdás tréningek itt zajlanak, széles eszközpark – többek között egy dobógép – áll rendelkezésünkre. Az erőnléti oldalt sem hanyagolhatjuk el, erre egy speciálisan berendezett konditermünk van, amely főként a sportágban használt robbanékonyságra fókuszál. Masszázsra is van lehetőség, rendelkezünk infraszaunával, de további fejlesztések is várhatóak még. Kint épül egy szabadtéri pálya, szintén három palánkkal. Ezeken városi streetball-bajnokság beindítását tervezzük, de akár országos versenyt is szívesen rendeznénk.

Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram