fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 730 8100
Evolution Basketball Training

3X3 STREETBALL COMPETITION BY EVOLUTION BASKETBALL

2021-07-12

Az Evolution Basketball Training nyári programjai között is kiemelkedően fontos esemény a 3x3-as streetball verseny, ami első alkalommal került megrendezésre az EBT kültéri ízület kímélő burkolattal ellátott pályáján! A megmérettetésre 10 csapat jelentkezett és komoly csatára lehetett számítani a jelentkezők között, hiszen az első helyezett trió 120.000 Ft. fő díjjal térhet haza.

A benevezett csapatok korosztályai igen vegyesek voltak, az ifjú titánoktól a tapasztalt "vén rókákig" minden korosztály képviseltette magát! Ahogy a csapatok összetétele is ígérte, nagyon harcos, kemény mérkőzések követték egymást. A robbanékony fiatalok és a taktikus középkorúak, kemény, fej-fej melletti csatát vívtak egymással. Az esti play off döntőt is a Fáradt Olaj és G2 Basketball csapatai vívták a komoly téttel bíró csatát! A sportszerű versenyzésre játékvezetők ügyeltek, így a játékmenet pörgős és vitáktól mentesen zajlott!

A dicsőséget és a jutalmat a G2 Basketball csapata gyűjthette be! Az elődöntőt és a döntőt, online is megtekinthették a Facebook követőink! A rendkívül kemény mérkőzések, a játék magas színvonala megerősített minket abban, hogy komoly igény van hasonló rendezvényekre! A játékosok visszajelzései is azt sugallták, hogy minél több ilyen versenyt szervezzünk. Várhatóan augusztus vége felé újra sor kerülhet egy tornára.

A play off közvetítést itt tekintheted meg:

Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram