fbpx
Evolution Prehab Room

Evolution Prehab Room - Kovács Mónika trainer

Szakterület

- Állapotfelmérés (ok-okozatok feltárása)
- Prehab/rehab
- Egyéni edzés, mozgástanulás, mozgásfejlesztés
- Csoportos edzés

Tanulmányok

- Eszterházy Károly Egyetem: matematika testnevelő osztatlan tanár szak (2019)
- Gerinctréner(2020)
- Core-stabilizáció (2020)
- TripleX training ® (2020)
- SMR a sport és mozgásszervi rehabilitációban (2020)
- Kinesiology taping/sporttaping (2021)
- Flossing terápia a mozgásszervi problémák és sportsérülések rehabilitációjában (2021)
- Funkcionális Fascia training (2021)
- Sportrehabilitációs tréner (2021)

Magamról

A mozgás mindigis az életem szerves része volt. Sokféle sportban kipróbáltam magam már egészen kicsi koromtól kezdve, legyen szó táncról, labdajátékokról vagy egyéni sportokról.
Egyetem után a mozgás tanításának szeretetében találtam meg a helyem. Vallom, hogy minden embernek szüksége van a helyesen végzett, rendszeres, változatos mozgásra. Mindig örömmel töltött el, ha valami pluszt adhattam az a sport által az emberek életébe. A hobbim a hivatasommá vált.
Munkám során először a csoportos edzések hangulata és dinamikája ragadott meg. Majd később az egyéni fejlesztések mutatták meg mennyire csodálatos is az emberi test.
Hiszem, hogy az embereknek elsősorban nem a teljesítmény alapú edzésekre van szüksége, hanem a jól felépített, emberi mozgások megtanulására. Fontos számomra, hogy a hozzám érkező vendégek megértsék, és megtanulják kezelni hogyan működik a saját testük. Ezáltal egy tudatosság alakuljon ki bennük a saját testükkel és a mozgással kapcsolatban.

Motivációm

Mindig örömöm lelem a tanításban, így abban is, ha másokon tudok segíteni, szebbé, könnyebbé, fájdalommentessé és egészségesebbé tehetem a mindennapjaikat.

Szolgáltatások

- Állapotfelmérés:
60-70 perc / 5000 Ft
- Személyi edzés, mozgástanulás/fejlesztés:
90 perc / 5000 Ft
- Kinesio tape ragasztás:
30 perc / 4500 Ft
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram