fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 603-66-99

Evolution summer training - azoknak akik fejlődni akarnak!

Nekünk is fontos, hogy a nyári pihenés mellett lehetőséged legyen javítani, 
fejleszteni a játék tudásod!

Gyere, csatlakozz hozzánk és használd ki a Summer Training egyéni vagy kiscsoportos edzéseit! Szerezz előnyt azzal, hogy még mások délig alszanak, Te addig az ország legjobb mentoraival fejleszted, csiszolod különböző képességeid! 
Legyél kezdő vagy haladó szinten, mi biztosítunk neked játéktudásodnak megfelelő edzésprogramot!
Az alábbi két csomagot állítottuk össze nektek, amelyeket a tudás szintednek megfelelően érdemes kiválasztani! A két csomag között kettő jelentős különbség van. 
A tréningen résztvevők számában és az edzést tartók személyében fogsz különbséget találni! A kezdő játékosoknak a Level Up csomagot ajánlom, a haladó játékosoknak a Supreme csomag az optimális választás! Amennyiben sikerült kiválasztanod a megfelelő csomagot, telefonon tedd meg a jelentkezésed! A jelentkezésed akkor tudjuk véglegesnek tekinteni, ha az általad választott csomag értékét átutalod részünkre! 
Kérlek, olvasd át alaposan a két edzéscsomag részleteit amelyeket, külön aloldalakon ismertetünk veled (linkeket alább megtalálod). Ha, döntöttél melyik csomagot választod, hívj minél előbb mert az előzetes igények alapján nagyon nagy érdeklődés övezi a nyári edzéscsomagjainkat! Ha, bármilyen kérdésed lenne, ne habozz írj vagy hívj minket!

supreme pack

Edzéscsomag csak a legkeményebbeknek!

A SUPREME PACK edzéseit csak kiscsoportos 2-3-4 fővel vehetitek igénybe! 

A SUPREME PACK edzéseit 2 edző fogja irányítani! Az edző minden esetben Bácsalmási Gábor lesz, akinek edzőtársa és segítője az EBT edzői gárdájához tartozó edzők egyike lesz.

Tovább a Supreme Pack részleteihez >>>

level up pack

Edzéscsomag a 
magabiztos fejlődésedért!

A LEVEL UP edzéseket 1 személy vagy kis csoportok maximum 4 főig vehetitek igénybe! 

A LEVEL UP edzéseit az EBT edzők egyike lesz a mentorod és segítőd. Az edzések célja az egyes technikai elemek finomítása, hogy a fejlődésed alapjai beton kemények legyen a további szintlépéshez.

Tovább a Level Up Pack részleteihez >>>

jelentkezz most, hogy lefoglald a neked legjobb időpontokat!

+36 70 606 1185
Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram