fbpx
evolution basketball training - Szolnok
5000 szolnok kiss ferenc út 9 
+36 70 603-66-99

Kezdőlap

Kosárlabda személyi edzés Szolnokon

Fejlődj az Evolution Basketball Training edzésprogramjával

Személyre szabott kosárlabda egyéni edzésprogram a folyamatos fejlődéshez

EBT Aréna - Magyarországon egyedülálló épület komplexum a teljes edzési folyamat kiszolgálására. Szabvány félpálya akár 3x3-as kosárlabda edzésekhez. Létesítményünkben megtalálható még egy speciálisan a kosárlabdázok számára össze válogatott gépparkkal ellátott kondicionáló terem is. Masszázs és infraszauna a hatékony regenerálódáshoz. Szabadtéri pálya 3 palánkkal.

Kosárlabda személyi edzők

A személyi edzés egyik legfontosabb feltétele a kimagasló szakmai ismeretekkel rendelkező edző. Az EBT programjait kiváló edzői gárda vezeti, akik több éves verseny és edzői tapasztalattal illetve szakmai képesítéseikkel garantálják az egyenletes fejlődésed. Folyamatos képzésekkel alapozzuk meg a kimagasló szakmai színvonalat edzőinknél. Vezetőedzőnk Gaál Róbert.

Technikai háttér

A kosárlabda játékod fejlesztéséhez az edzéseid során a legmodernebb technikai eszközöket használhatod. Ezek az eszközök célirányosan a készségeid egy-egy területének fejlesztését támogatják. Eszköztárunkba megtalálható Fithlight, DR Dish All-star dobógép,  Powerhandz Súlykesztyű, Plyo box, Wertimax Raptor, Dribble stick. Továbbá megtalálhatók különböző súlylabdák, súlymellény, agility létrák, din air párnák, bossu, gumikötelek, mini band, taktikai bóják, D-man, Solo asist, hengerek, elektromos rezgő henger is.

Edzésterv

Szakképzet kosárlabda edzőink az első edzés szintfelmérése alapján a céljaidhoz igazodó edzéstervet készítik el neked. Fejlődésed nyomon követve módosítjuk és személyre szabjuk az edzésprogramot. Ez a kontrollált fejlődési folyamat az alapja a biztos és folyamatos fejlődésnekk. Kosárlabda edzéseidhez minden személyi, szakmai, technikai hátteret biztosítunk egy helyen. Edzések utáni regenerálódással, közösségi élményekkel is támogatjuk a fejlődési terveid.
Evolution Basketball Training - Szolnok
Személyreszabott egyéni edzésprogram  kosárlabdázóknak. Egyedülálló infrastruktúra és tréningprogram a folyamatos fejlődésért. Keress minket és jelentkezz be egyéni edzésprogramunkra!
© Copyright 2021 -EBT Szolnok - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram