fbpx

EPT Személyi edző - Sztrunga Diána

A személyre szabott kosárlabda edzés mellett lehetőséget biztosít az EBT a sportolók egészséges életmódjuk és erőnlétük fejlesztésére is. Az EBT konditermében személyiedzőink segítségével céljaid eléréséhez szükséges edzéseket állítunk össze. Decemberben, Sztrunga Dia személyében, új személyi edző csatlakozott az EBT csapatához, aki fittnesz versenyzői tapasztalatával segít neked elérni a kitűzött céljaid. Lehet az súlycsökkentés, állóképesség növelés vagy éppen testformálás, Dia szakmai ismereteivel támogatni tudja a hatékonyabb edzésmunkád. Néhány mondatban szeretném bemutatni neked Diát és ne habozz megkeresni őt, ha szeretnél sikeresen változtatni, formálni magadon!

Kapcsolat:

E-mail: sztrunga.diana@gmail.com

Szakterülete:

Fitness trainer

Magamról:

Sztrunga Diána - EPT edző

16 éves korom óta foglalkoztat a tökéletes testforma elérése és már akkor célul tűztem ki magam elé a versenyzést. A mozgás és a sport mindig az életem része volt, de úgy éreztem, hogy a fitnesz irány az, amely összhangban van a vágyott testképpel és ez az a terület, ahol szívesen megméretném magam, mint versenyző. Ehhez a professzionális felkészüléshez 18 évesen én is edzői segítséggel kezdtem hozzá, így sikerült olyan hibákat, buktatókat elkerülni, amelyek az önálló edzések során
hátráltatják vagy éppen lehetetlenné teszik a célunk elérését. Ezért javaslom minden testformálást elkezdő vendégem számára a személyi edző igénybevételét, hiszen a kitűzött célok eléréséhez a leghatékonyabb edzésformákat kell megtalálni és azon belül is a helyesen végrehajtott gyakorlatokon
hatalmas hangsúly van. A több éves folyamatos edzésmunka 2020-ban hozta meg a sikereket és ekkor értem el a számomra leginkább vágyott PCA Felnőtt I. helyezést a Bikini Fitness kategóriában.

Személyi edzőként fontosnak tartom az edző és edzőpartner közötti személyes kapcsolatot, hiszen a bizalom nagyon fontos része a személyi edzésmunka sikerének. Szeretek együtt dolgozni minden korosztállyal mivel a változatos célok eléréséhez más-más úton lehet eljutni. A közép korosztály kitartását és elhivatottságát külön kiemelem, hiszen a sűrű hétköznapok ellenére komoly munkát és kitartást tudnak belefektetni a céljaik elérésére. Velük legtöbbször a testsúly-csökkentés és a testépítés területén szoktam együtt dolgozni. Az idei évben lehetőségem van arra is, hogy versenyzői tapasztalatommal segítsek másoknak fitness versenyekre való felkészülésben. Ez különleges komplex feladatot jelent, amihez komoly emberismeret, szakmai ismeret és következetes edzésmunka szükséges.

December óta az EBT konditermében tökéletes lehetőség nyílik számomra a személyi edzések tartására és a kitűnően felszerelt edzőteremben, ahol szinte csak én és az edzőpartnerem van jelen, minden körülmény adott a hatékony edzésmunkához és személyes légkör megteremtéséhez. Ha, szeretnél hatékony segítséget a testsúlycsökkentésben, a testépítésben vagy csak az erőnléted szeretnéd javítani, keress bátran!

Motivációm:

Az elsődleges motivációm, hogy segítsek az embereknek a testformálással saját egészségét, testképét és ezen keresztül közérzetét javítani. Tudatosítani, hogy a jól felépített izomzat nem csak esztétikai cél, hanem az egészséges életmód része is.

 Az elsődleges motivációm, hogy segítsek az embereknek elérni a kitűzött céljukat, azt a testformát amivel végül elégedettek lesznek.

 Tudatosítani, hogy a jól felépített izomzat nem csak esztétikai cél, hanem az egészséges életmód része is.

“A sikernek nem titka van, hanem ára” - bármi legyen is a TE célod, közösen eltudjuk érni!  “

Eredményeim:

2020 PCA Felnőtt Bikini Fitness I. helyezés
2020 Fittparádé I. helyezés
2020 Superbody bajnokság IV. helyezés
2020 WABBA Magyar Bajnokság II. helyezés Felnőtt és Junior kategóriában
Tanulmányaim:
Testépítés Fitness Oktató - 4% Fitness Academy

Galéria:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram