fbpx

EPT Személyi edző - Kass Amália

Kapcsolat:

E-mail: lia.kass1003@gmail.com

Szakterület:

Fittnes trainer & Nutrionist

Magamról:

Kass Amália - EPT edző
Közel 4 éve kezdtem el megosztani mindennapjaim Instagramon. Nagy álmom vált valóra azzal, hogy saját egészséges életmódommal motiválhatok másokat.

Többféle sportot kipróbáltam már, azonban a fitness világában találtam meg igazi szenvedélyem. Az edzőtermi edzéseim mellett, hatalmas figyelmet fordítok a táplálkozásomra is, hiszen tudjuk, hogy a kocka has a konyhában készül! J

2018-ban miután a BioTechUSA több, mint 150 jelentkező közül engem választott az év BioTechUSA Fit lányának, fejest ugrottam a fitness versenyek világában és elhatároztam bármibe is kerüljön, de hobbim lesz a hivatásom.

A Fitness Akadémia elvégzése után, online személyre szabott étrend és edzéstervezéssel kezdtem foglalkozni, majd nem sokkal később személyi edzéseket is tartottam egy helyi fitneszteremben.

2021-ben lehetőséget kaptam, hogy az újonnan felépült Evolution Basketball Training privát kis konditermében személyi edzéseket tarthassak. Ahol csak én és a vendég van jelen, így 110%ban tudunk figyelni egymásra.  A felépült létesítmény lényege, hogy személyre szabottan, egyéni edzésekkel fejlesszük a sportolni vágyó vendégeket.

Motivációm:

Álmodd meg! Tegyél érte! Légy büszke!

Minden ember, más és más. Eltérő élethelyzetek, munkahelyek, szabadidős tevékenységek jellemeznek legtöbbünket, így természetesen más a testünk tápanyagszükséglete is. Két egyforma szervezet nem létezik, ezért fontos, hogy ránk szabva, saját szükségletünknek megfelelően étkezzünk.

Ahhoz, hogy jól érezzük magunk a bőrünkben, hogy jól teljesítsünk és, ami a legfontosabb, hogy egészségesek legyünk, megfelelő mennyiségű és minőségű,  mikro és makro tápanyaggal kell ellássuk szervezetünk.

Ezekhez szükséges tudásom, iránymutatásom, hogy minden emberből, céljának megfelelően a legtöbbet hozhassam ki.

Sportsikereim, amire a legbüszkébb vagyok:

2018 BioTechUSA FIT GIRL
2018 Fit Mine kupa III. helyezés
2019 Magyar Bajnokság Felnőtt Bikini II. helyezés
2019 Magyar Bajnokság Junior II. helyezés
2019 Európa Bajnokság IV. helyezés

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram