fbpx

EPT Személyi edző - Ecseki Dániel

Az Evolution Performance Training személyre szabott edzési lehetőséget biztosít a sportolóknak, a testmozgásra vagy az egészséges életmódra vágyóknak. Márciustól újabb személyi edzővel bővült az EPT edzői csapata Ecseki Dániel személyében, aki a személyi edzések során az alakformálásban tud neked professzionális segítséget nyújtani. Dani az egyéni céljaidhoz kialakított edzéstervek mellett az edzésmunkában és a megfelelő táplálkozás kialakításában tud segítséget nyújtani. Több éves profi sportolói tapasztalatával hatékonyan tud segíteni és támogatni abban hogy a kitűzött céljaid elérd. A következő néhány sorban szeretném bemutatni neked Pétert és ha úgy érzed az Ő edzésmódszerei állnak hozzád közel akkor keresd bátran nálunk. Segítségével sikeresen változtatni, formálni tudsz magadon!

Magamról

A mai napig meghatározó az Atlétika az életemben, hiszen 7 éves korom óta ez az én sportágam. Szüleim után szinte adott volt ez az út, mert édesanyám is válogatott atléta volt, édesapám is versenyszerűen űzte ezt a sportágat és mind emellett a mai napig az atlétika szakosztály vezetőedzője.

ept-edzo-ecseki-danielSportolói pályafutásom alatt Utánpótlásban 47-szeres Magyar bajnoki-, míg felnőtt korosztályban 11-szeres Magyar bajnoki címet szereztem meg. Több világversenyen is részt vettem, közülük amire a legbüszkébb vagyok egyszer az Ifjúsági világ játékok volt, ahol távolugrásban aranyérmet szereztem, valamint az U23as korosztályban Európa bajnokság, ahol 4.helyezést értem el. 2010ben és 2011ben Olimpiai kerettag voltam. 7éve edzősködöm, főállású atléta edzőként, ahol az utánpótlás 12éves korosztálytól egészen a felnőtt korú sportolókig foglalkozok. Több nemzetközi szintű felnőtt versenyzőm vett már részt világversenyeken. 2019ben kértek fel először erőnléti edzői munkakör elvégzésére az Olaj KK U20-as csapatnál, valamint a Szolnoki Sportcentrum Kosárlabda Akadémia utánpótlás erőnléti edzőjének, ami azóta is tart. 2020 óta pedig a Felnőtt Szolnoki Olajbányász férfi kosárlabda csapat erőnléti edzői munkáját is végzem.

Nem véletlen, hogy az atlétika a sportok királynője jelzővel lett megilletve. Nagyon jó alapot ad a koordináció, a gyorsaság, a robbanékonyság, az állóképesség fejlesztésére, nagyon fontosnak tartom az erőfejlesztés, a gyorserő, erőállóképesség, relatív erő fejlesztést, ami minden saját testsúllyal végzett sportágban elengedhetetlen.

A sportpályafutásom-, edzői karrierem- és az egész életem során mindent a sportnak szenteltem, ahogy mondani szokták ezzel keltem, és feküdtem, ami a mai napig jellemző az életemre. Annyi kivétellel, hogy ma már edzőként törekszem arra, hogy a legtöbbet kihozzam a tanítványaimból.

 

Motivációm:

Bármilyen sportágról beszélhetünk, a versenyszerű sportolás megtanít arra, hogy az élet minden területén a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Szeretném minden sportoló- és korosztály számára átadni azt a tapasztalatot, amit sportpályafutásom, és edzői karrierem során megszereztem és megtanultam. Fontos számomra a hitelesség, hogy minden, amit képviselek ne csak megtanult könyv legyen, hanem egy saját magamon átélt, és versenyzőimen is működő edzésmódszer.

 

Szakmai tapasztalataim

2015-  Szolnoki Sportcentrum Sportiskola Utánpótlás -Atléta edző

2015- Szolnoki MÁV SE Felnőtt Atlétika szakosztály – Atléta edző

2019-2020 Szolnoki Olaj KK U20 Férfi Kosárlabda csapat-  Erőnléti edző

2020- Szolnoki Olajbányász Felnőtt NB1 Férfi Kosárlabda csapat -Erőnléti Edző

2020- Szolnoki KA U14-U16-U18 Utánpótlás Kosárlabda fiú – Erőnléti edző

 

Végzettségeim:

2013 IWI Európa Wellness Sportedző (Testépítés-Fitness)

2014 Oriolus MED Acu-Kynesio Tape tanfolyam

2015  Sportedző (Atlétika)

2018- Szegedi Tudományegyetem Testnevelő-,edző szak

2019  Svédmasszőr

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram