fbpx

EPT Személyi edző - Balogh Ádám

Az Evolution Performance Training személyre szabott edzési lehetőséget biztosít a sportolóknak, a testmozgásra vagy az egészséges életmódra vágyóknak. Januártól újabb személyi edzővel bővült az EPT edzői csapata Balogh Ádám személyében, aki a személyi edzések során a testépítésben és alakformálásban tud neked professzionális segítséget nyújtani. Ádám az egyéni céljaidhoz kialakított edzéstervek mellett az edzésmunkában nyújt gyakorlati és mentális segítséget. Több éves profi sportolói tapasztalatával hatékonyan tud segíteni és támogatni abban hogy a kitűzött céljaid elérd és minden alkalommal legyőzd saját magad, hiszen ez a fejlődés egyik legfontosabb záloga. A következő néhány sorban szeretném bemutatni neked Ádámot és ha úgy érzed az Ő edzésmódszerei állnak hozzád közel akkor keresd bátran nálunk. Segítségével sikeresen változtatni, formálni tudsz magadon!

Szakterülete:

Izomtömeg növelés, Zsírégetés, Erőszint növelés, Szülés utáni regenerációs torna, Életmód és Táplálkozási tanácsadás, Mentális támogatás

Személyi edzései során a személyes célokhoz igazodó edzéstervek elkészítése, amelyek tartalmazhatnak gépes edzéseket vagy egyéb sporteszközökkel történő gyakorlatok alkalmazását. Edzései során mind gyakorlati, mind pedig mentális segítséget nyújt edzőpartnereinek, hiszen a tökéletes külső elérése mellett fontos a belső egyensúly megtalálása is.

Magamról:

12 évesen kezdtem kajakozni és 21 éves koromig folyamatosan az életem része volt a profi élsport. A Kajakozóként számos magyar bajnoki és diákolimpiai díjat szereztem. Kajakos karrierem után a testépítés szerelmese lettem ennek hatására 2012-ben elvégeztem egy átfogó profi, magas színvonalú képzést a Fitness Akadémián. Az így megszerzett tudást azóta is bővítem lexikálisan és gyakorlati szinten is.

Edzői munkám során ezt a tudást szeretném átadni következetes iránymutatás és támogatás formájában. Az őszinteség és szigorúság mellett az empátia az egyik legfontosabb tulajdonságom.

Edzéseim során kortól és nemtől függetlenül az edzőpartnereim saját céljaihoz legjobban illeszkedő edzéseket állítok össze, ahol folyamatos segítségnyújtással, önmotivációs módszerek megtalálásával tegyem azt élvezetessé és hatékonnyá a velem eltöltött edzésórákat.

Motivációm:

Számomra az igazi nyertes az, aki nap mint nap legyőzi saját korlátait.

Fontosnak tartom a fejlődést a fizikai és mentális területen is és ezért magam is sokat teszek. Az így egyre bővülő tudás hasznos lesz az együtt végzett edzések során, ez pedig egy jobb életminőséget von maga után. További célom közé tartozik az, hogy segítsek megtalálni az embereknek saját motivációjukat, hogy ez bármilyen helyzetben képes legyen lendületet adni a mindennapi életben.

Végzettségeim, képesítéseim:

  • 2012- Fitness Akadémia: Testépítés és Fitness sportedzői képzés

Sport eredményeim:

  • Többszörös Kajak  Magyar Bajnoki és Diákolimpiai dobogós helyezet
  • 2006 Kajak Európai Olimpiai Reménységek Versenyen csapathajóban K2 1000m távon II. hely
  • 2007 Kajak Európai Olimpiai Reménységek Versenyen egyéniben K1 1000m távon IV. hely, csapathajóban K4 100m távon I. hely
  • 2007 Kajak Maraton Európa Bajnokság csapathajóban K2 25km II.hely
  • 2007 kajak Síkvízi Erópa Bajnokság csapathajóban K4 1000m B döntő II.hely
  • Szolnok Város által többszörösen kitüntetett sportoló

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram